Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedat görmek

Rüyada sedat görmek

Rüyada sedat görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, refaha erileceğine inanılır.

Rüyada sedat gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada seda sayanı görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada seda ismini görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada seda görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sedat görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments