Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabısını bulamamak

Rüyada ayakkabısını bulamamak

Rüyada ayakkabısını bulamamak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, her zaman sevgi göreceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, bir daha kopmayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabısını bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Rüyada camide ayakkabıyı bulamamak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının eşini bulamamak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı kaybetmek ve bulamamak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabılarını bulamamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada giyecek ayakkabı bulamamak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Rüyada ayakkabımı bulamamak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısını bulamamak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekini bulamamak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments