Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sav görmek

Rüyada sav görmek

Rüyada sav görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, herkesin desteğinin alınacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sav gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Rüyada rüzgarla savrulmak başa iş açacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sav görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüzgardan savrulmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgarda savrulmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments