Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabısı kaybetmek

Rüyada ayakkabısı kaybetmek

Rüyada ayakkabısı kaybetmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabısı kaybetmek gördüyseniz:

  • Biran önce rejime başlayın.

Rüyada ayakkabı ve terlik kaybetmek masa başı bir işe gireceğine, koyu sohbetler edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına inanılır.

Rüyada ayakkabılarımı kaybetmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulur.

Rüyada ayakkabının birini kaybetmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı kaybedip sonra bulmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Rüyada tek ayakkabıyı kaybetmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada bebek ayakkabısı kaybetmek çok büyük paralar kazanılacağına, zenginlik elde edeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısının birini kaybetmek çok güzel adımlar atılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini kaybetmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments