Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şart etmek

Rüyada şart etmek

Rüyada şart etmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ailesini de mutlu edeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şart etmek gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Rüyada islamın şartlarını saymak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, güç kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada imanın şartlarını söylemek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şartel indirmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada elektrik şarteli görmek eksiklerinin farkına varacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada şartel görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hasretlerin biteceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada imanın şartlarını saymak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada şart etmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada imanın şartlarını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments