Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada sarı yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada sarı yılan öldürdüğünü görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada sarı yılan öldürdüğünü görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılanı öldürmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sarı yılan öldürmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli yılan öldürmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı beyaz yılan görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı büyük yılan görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada ağaca sarılmış yılan görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine yorulur.

Rüyada ayağına yılan sarılmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok kötü günler yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments