Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı traktör görmek

Rüyada sarı traktör görmek

Rüyada sarı traktör görmek karın artacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, mevki edineceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalet eder.

Rüyada sarı traktör gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Rüyada sarı traktör görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil traktör görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada traktörle taş taşımak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına tabir olunur.

Rüyada traktör tamir etmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada traktöre bindiğini görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, borçlarından kurtulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada traktör aldığını görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada traktör sürdüğünü görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada traktörün altında kalmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments