Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı domuz görmek

Rüyada sarı domuz görmek

Rüyada sarı domuz görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sarı domuz gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada sarı domuz görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulur.

Rüyada domuza sarılmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü domuz yavrusu görmek maddi gücünü kaybedeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına tabir olunur.

Rüyada canlı domuz görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine domuz girdiğini görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Rüyada domuz kellesi görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz avladığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz ve köpek görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, işlerin günden güne artacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments