Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalyeler görmek

Rüyada sandalyeler görmek

Rüyada sandalyeler görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalyeler gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Rüyada eski sandalye görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet eder.

Rüyada kırık sandalye görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı masa sandalye görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sandalyede görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz sandalye taşımak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasını tekerlekli sandalyede görmek başarılarının kalıcı olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Rüyada sandalye vermek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments