Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sancılı doğum yapmak

Rüyada sancılı doğum yapmak

Rüyada sancılı doğum yapmak mesleğinde geri plana düşeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet eder.

Rüyada sancılı doğum yapmak gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Rüyada sancılı doğum yapmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Rüyada sancısız doğum yapmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğum yapmak sancı çekmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sancı çekmeden doğum yapmak ağlayacağına ve dertleneceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Rüyada doğum sancısı çeken birini görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini doğum sancısı çekerken görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Rüyada birinin doğum sancısı çektiğini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğum sancısı tutmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments