Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samuray görmek

Rüyada samuray görmek

Rüyada samuray görmek geçim derdi yaşayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, işlerinin toparlanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada samuray gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Rüyada samuray kılıcı görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada samuray görmek en yukarılara çıkacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada samuray kılıç görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments