Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şalvarlı kadın görmek

Rüyada şalvarlı kadın görmek

Rüyada şalvarlı kadın görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, tatsızlıklar çıkacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şalvarlı kadın gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Rüyada şalvarlı kadın görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, kazancının azalmayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz şalvar görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sağlığından olacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işarettir.

Rüyada şalvar giyen birini görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada şalvarlı erkek görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada şalvar görmek bahtının da çok parlak olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalettir.

Rüyada eski şalvar görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık şalvar görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli şalvar görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments