Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salon görmek

Rüyada salon görmek

Rüyada salon görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada salon gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada büyük bir salon görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, işlerinin bozulacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş salon görmek borçlarından kurtulacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzellik salonu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev salonu görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalettir.

Rüyada salon düğünü görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, esenlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada düğün salonu bakmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada güzellik salonuna gitmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine inanılır.

Rüyada sinema salonu görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments