Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salata tabağı görmek

Rüyada salata tabağı görmek

Rüyada salata tabağı görmek yükünün hafifleyeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, işlerin yolundan çıkacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada salata tabağı gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada salata tabağı görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, cesaretini yeninden toplayacağına işaret eder.

Rüyada salata kasesi görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ayaklandıracağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalettir.

Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada salataya yağ dökmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates salatası yapmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet eder.

Rüyada marul salatası yediğini görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, malına gelecek zarara, başarıları ile tanınacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan salatası görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulur.

Rüyada pilav ve salata yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments