Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salata dökmek

Rüyada salata dökmek

Rüyada salata dökmek yaraların merheminin bulunulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, hastaysa şifa bulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada salata dökmek gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Rüyada salata dökmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına alamet eder.

Rüyada salataya yağ dökmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu salata yemek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada soğanlı salata görmek attığı adımların boşa gideceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada salata yaptığını görmek yeni siparişler alacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada ekşi salata yemek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Rüyada salata turşusu görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada yeşillik salata görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments