Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıdaki çamuru temizlemek

Rüyada ayakkabıdaki çamuru temizlemek

Rüyada ayakkabıdaki çamuru temizlemek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, mutlu bir evliliğe, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıdaki çamuru temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada çamurlu ayakkabıyı temizlemek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına yorulur.

Rüyada çamurlu ayakkabı temizlemek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıdan çamur temizlemek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı çamurunu temizlemek hastalıklarının iyileşeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çamuru temizlemek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının çamurunu temizlemek ferahlayacağına, esenleyeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıdaki çamuru temizlemek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu yeri temizlemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments