Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya toprak koymak

Rüyada saksıya toprak koymak

Rüyada saksıya toprak koymak yarar getireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulur.

Rüyada saksıya toprak koymak gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada saksıya toprak koymak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada saksının toprağını değiştirmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksı içinde toprak görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak dolu saksı görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret eder.

Rüyada saksıya toprak doldurmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Rüyada içi toprak dolu saksı görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet eder.

Rüyada saksı ve toprak görmek bir işe soyunacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak saksı görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments