Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı toprak görmek

Rüyada saksı toprak görmek

Rüyada saksı toprak görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada saksı toprak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada toprak saksı görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksı ve toprak görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada içi toprak dolu saksı görmek helal ekmek yiyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalettir.

Rüyada saksıya toprak koymak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada toprak dolu saksı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saksının toprağını değiştirmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada saksıda toprak görmek duymadığı sözleri duyacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments