Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı halini görmek

Rüyada sakallı halini görmek

Rüyada sakallı halini görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada sakallı halini gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Rüyada sakallı halini görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, gelirinin azalacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sürü halinde karga görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada evini inşaat halinde görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeklik halini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat halinde bir ev görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada evin eski halini görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor halinde ateş görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments