Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalı birini sakalsız görmek

Rüyada sakalı birini sakalsız görmek

Rüyada sakalı birini sakalsız görmek zaaflarına kapılacağına, çok mutlu olunacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada sakalı birini sakalsız gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada eşinin sakalını kesmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Rüyada sakallı erkek çocuğu görmek stresten uzaklaşılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ak sakallı ihtiyar görmek yeni bir hayat kurulacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini sakallı görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına inanılır.

Rüyada sakalı uzamış görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada seyrek sakal görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakalın yarısını kesmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek sakal görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments