Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahilde oturmak

Rüyada sahilde oturmak

Rüyada sahilde oturmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sıkıntıya girmeye, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sahilde oturmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada sahilde oturmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna tabir olunur.

Rüyada sahilde oturduğunu görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada sahil kenarında oturmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine tabir olunur.

Rüyada sahilde dolaşmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet eder.

Rüyada kum sahil görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine inanılır.

Rüyada sahilde güneşlenmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahil kenarı görmek kırgınlık yaşanacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece sahilde yürümek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments