Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadrazam olduğunu görmek

Rüyada sadrazam olduğunu görmek

Rüyada sadrazam olduğunu görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ekmeğin kesileceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada sadrazam olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada sadrazam lokumu görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada sadrazam görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada sadrazam olduğunu görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments