Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta bit görmek

Rüyada saçta bit görmek

Rüyada saçta bit görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, moralinin yerine geleceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere yorulur.

Rüyada saçta bit gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Rüyada annemin saçında bit görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçta siyah bit görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada saçından bit dökmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçından bit temizlemek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, el üstünde tutulacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçtan bit öldürmek donanımlı kılacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, yeni denemelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bit saçta görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun saçında bit görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada saçlarımda bit görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments