Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını boyattığını görmek

Rüyada saçlarını boyattığını görmek

Rüyada saçlarını boyattığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını boyattığını gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Rüyada saçları boyanmış görmek geçim sıkıntısının biteceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını yeşile boyatmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, mal kaybına uğrayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işarettir.

Rüyada saçın sarıya boyandığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada siyaha boyanmış saç görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada saçı beyaza boyatmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi saç boyası görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada saçları kızıla boyatmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının sarı boyalı olduğunu görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, yüklü siparişler alacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments