Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların sarı olduğunu görmek

Rüyada saçların sarı olduğunu görmek

Rüyada saçların sarı olduğunu görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yeni bir yol tutulacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine inanılır.

Rüyada saçların sarı olduğunu gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada saçları sarıya boyatmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada boyalı sarı saç görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saçı sarı görmek haneye nifak gireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada saçını sarı renk görmek rızkın kesilmeyeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, küskünlük yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçların sarı olduğunu görmek işlerinde başarı elde edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada sarı saç teli görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, duygularını açığa vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve sarı saç görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin saçını sarı görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments