Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarımı sarı görmek

Rüyada saçlarımı sarı görmek

Rüyada saçlarımı sarı görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada saçlarımı sarı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada kendi saçının sarı olduğunu görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ve sarı saç görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işarettir.

Rüyada siyah saçı sarı görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada uzun sarı saçlı olmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına yorulur.

Rüyada saçlarının sarıya boyandığını görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı saçı siyaha boyatmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçını sarı görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, büyük borçlar alınacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments