Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları örmek

Rüyada saçları örmek

Rüyada saçları örmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kötü sözler duylacağına yorulur.

Rüyada saçları örmek gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada saçı örmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine inanılır.

Rüyada başkasının saçını örmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin saçını örmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet eder.

Rüyada saç örmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ölünün saçını örmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçını örmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçını örmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçını örmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments