Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları görmek

Rüyada saçları görmek

Rüyada saçları görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, suçlamalardan aklanılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada saçı turuncuya boyatmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına delalettir.

Rüyada saçımı kısa görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı uzun saç görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada saç örgüsü örmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saç diplerinin beyazladığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının döküldüğünü görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun saç örmek uğranılan zararın paylaşılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada uzun saç örgüsü görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yüksek mevkilere getirileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments