Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçla oynamak

Rüyada saçla oynamak

Rüyada saçla oynamak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, amaçlarına ulaşmaya, geçmişini arkada bırakacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçla oynamak gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Rüyada saçıyla oynamak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, isteklerin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birinin saçıyla oynamak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçıyla oynamak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada saçla oynamak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek saçıyla oynamak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarıyla oynamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına inanılır.

Rüyada saç oynamak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarla oynamak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, esenlik içinde olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments