Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı ucundan kesmek

Rüyada saçı ucundan kesmek

Rüyada saçı ucundan kesmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşama dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada saçı ucundan kesmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada saç uçlarını kesmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı ucundan kesmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının uçlarını kesmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçın uçlarını kesmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saçının ucundan kesmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın ucundan kesmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada saçının ucunu kesmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada saç ucunu kesmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments