Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç renginin sarı olduğunu görmek

Rüyada saç renginin sarı olduğunu görmek

Rüyada saç renginin sarı olduğunu görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada saç renginin sarı olduğunu gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada saçı sarı renge boyatmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine alamet eder.

Rüyada saç renginin sarı olduğunu görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada saçını sarı renge boyatmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kendisi için mal mülk alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç rengini sarı görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, gelirinin daimi olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet eder.

Rüyada saçının rengini sarı görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı rengi görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, bereket ve zenginlik olacağına inanılır.

Rüyada saç rengini değişik görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını bakır renge boyatmak adını kirleteceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments