Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç baş yolmak

Rüyada saç baş yolmak

Rüyada saç baş yolmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, esenliği bulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada saç baş yolmak gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada saç baş yolmak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kazançlı adımlar atılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçını başını yolmak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tek başına yolda yürümek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Rüyada karanlık yolda tek başına yürümek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolda tek başına yürümek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin saçını yolmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada düşmanın saçını yolmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga edip saç yolmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments