Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç açık görmek

Rüyada saç açık görmek

Rüyada saç açık görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, para pul sahibi olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç açık gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Rüyada açık saçlı olmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kapalı saçı açık görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada saçı açık birini görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada açık saçla namaz kılmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya tabir olunur.

Rüyada saçı açık bayan görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalettir.

Rüyada saçlarının açık olduğunu görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek hasret giderileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments