Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun vermek

Rüyada sabun vermek

Rüyada sabun vermek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, içine kapanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabun vermek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada sıvı sabun görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sabun düşürmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, çok zor duruma düşüleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sabunla yıkanmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada el sabun görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüden sabun almak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kalıp sabun görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamamda sabun görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments