Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruh görmek

Rüyada ruh görmek

Rüyada ruh görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Rüyada ruh gördüyseniz:

  • İşinizle meşgul olmanız problemli ortamlardan uzak kalmanıza yardım edebilir.

Rüyada asker ruhu görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakının ruhunu görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü insanın ruhunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruhun bedenden çıkması görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, makbul olan şeylere, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ruha aşık olmak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ruh hayalet görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada ruh sesi duymak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada ruh dövmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments