Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada riyal görmek

Rüyada riyal görmek

Rüyada riyal görmek zor bir döneme girileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ömrünün uzun olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada riyal gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza ya da iş hayatınıza çeki düzen verebilir, verimliliği arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada riyal para görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada riyal görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments