Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada resme bakmak

Rüyada resme bakmak

Rüyada resme bakmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, problemlerini çözeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada resme bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Rüyada resme bakmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada telefondan resme bakmak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kasasının daha çok para dolacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet eder.

Rüyada eski resme bakmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz rengi görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işarettir.

Rüyada vizon rengi görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada mercan rengi elbise görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş rengi elbise görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Rüyada saç rengini farklı görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments