Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli saç görmek

Rüyada renkli saç görmek

Rüyada renkli saç görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, zor durumların biteceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli saç gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Rüyada iki renk saç görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Rüyada saçı farklı renk görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada saçını başka renk görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine inanılır.

Rüyada saçını farklı renkte görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını koyu renk görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına yorulur.

Rüyada iki renkli saç görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işarettir.

Rüyada saçları renkli görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları koyu renk görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments