Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli oda görmek

Rüyada renkli oda görmek

Rüyada renkli oda görmek istediği makama geleceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli oda gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Rüyada mavi renkli oda görmek günah ve suç işleyeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renkli oda görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, yeni çalışmalara girişileceğine işarettir.

Rüyada mor renkli oda görmek işlerinin zarara uğrayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada renkli odalar görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada renkli oda görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kötü gününü de paylaşacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk oda görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli oda görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir odada mahsur kalmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments