Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli halılar görmek

Rüyada renkli halılar görmek

Rüyada renkli halılar görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, başa iş açacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada renkli halılar gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada kırmızı renk halı görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk halı görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk halı görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına tabir olunur.

Rüyada koyu renk halı görmek ona yardımcı olacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine yorulur.

Rüyada renkli halılar görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına inanılır.

Rüyada sarı renkli halı görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli halı görmek refah içinde yaşayacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işarettir.

Rüyada renkli halı görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, şan şöhret kazanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments