Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçine görmek

Rüyada reçine görmek

Rüyada reçine görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reçine gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada reçine görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada çam reçinesi görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments