Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşette yumurta görmek

Rüyada poşette yumurta görmek

Rüyada poşette yumurta görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, önemli kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşette yumurta gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada bir poşet dolusu yumurta görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, parasız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir poşet yumurta görmek onların başarıları ile övüneceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada poşete yumurta görmek malının ve parasının da artacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşette yumurta görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına tabir olunur.

Rüyada poşete kusmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada un poşeti görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşet çanta kaybetmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret eder.

Rüyada bir poşet elma görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments