Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis öğrencisi olmak

Rüyada polis öğrencisi olmak

Rüyada polis öğrencisi olmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, büyük başarılar elde edeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hayırlı haberler alınacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis öğrencisi olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada polis öğrencisi olmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada polis öğrenci görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok öğrenci görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada ilkokul öğrencisi görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada öğrencilere ders anlatmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada okul öğrencisi olmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada sınıfta öğrenci olmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments