Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poliklinik görmek

Rüyada poliklinik görmek

Rüyada poliklinik görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada poliklinik gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada poliklinik görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, büyük bir projeye girileceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments