Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plastik terlik görmek

Rüyada plastik terlik görmek

Rüyada plastik terlik görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada plastik terlik gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Rüyada plastik terlik görmek zor günlerden geçeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada plastik kaptan su içmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada plastik yılan görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada plastik kürek görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada plastik şişede su görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada plastik boya görmek can sıkıntısının sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada plastik yüzük görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada plastik küpe görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments