Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piyango çıkmak

Rüyada piyango çıkmak

Rüyada piyango çıkmak elinin darlık içinde kalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada piyango çıkmak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Rüyada piyango çıkmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, insanlara iyilik yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada piyango oynamak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada milli piyango tutturmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşına piyango çıktığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada piyangodan araba kazanmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kısmetlerin azalacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada piyangodan para kazanmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada piyango sayılarını görmek bunu şeref sayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada piyango bileti bulmak yeni işlere gireceğine, stresini atacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments