Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piton yılan görmek

Rüyada piton yılan görmek

Rüyada piton yılan görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yüksek diploma alacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine inanılır.

Rüyada piton yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Rüyada beyaz piton yılanı görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yeşil piton yılan görmek hem ün sahibi olacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına inanılır.

Rüyada ölü piton yılanı görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada siyah piton yılan görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda piton yılanı görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, büyüleyeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı piton yılanı görmek feraha ermeye, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada dev piton yılanı görmek bereketli bir döneme girileceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada denizde piton yılanı görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, refaha erişileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments