Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş hamur işi yemek

Rüyada pişmiş hamur işi yemek

Rüyada pişmiş hamur işi yemek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, düşmanlarını kaybetmeye, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş hamur işi yemek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada pişmiş hamur işi yemek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş hamur işi görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş hamur yemek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulur.

Rüyada pişmemiş hamur yemek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur işi yemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine inanılır.

Rüyada hamur işi yemek yapmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada pişmiş hamur görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş hamur dağıtmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, geri planda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments