Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pir görmek

Rüyada pir görmek

Rüyada pir görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çözümlere kavuşacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pir gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Rüyada pir sultan görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada pir görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada pir sultan abdal görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kısmetlerinden olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada piri reisi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada piranha görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada pir sultan abdalı görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments