Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav ve salata görmek

Rüyada pilav ve salata görmek

Rüyada pilav ve salata görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pilav ve salata gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Rüyada pilav ve salata yemek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Rüyada pilav ve salata görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada salata yapmak ve yemek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada salata ikram etmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada lahana salatası görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada marul salatası yemek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuç salatası yapmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan salatası görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, başarılarını arttıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments